Habemus omslag!

We hebben er heel wat mensen mee lastiggevallen, maar nu is ‘ie er dan: ons omslag! Met deze foto was het al maanden geleden liefde op het eerste gezicht. Ideaal voor ons recept van ingemaakte sjalotjes. En toen we langzaam maar zeker aan een foto voor het omslag van KOCH! Duitse keuken anno nu begonnen te denken, drong die roze knot zich weer langzaam maar koppig aan ons op. Misschien wel ideaal voor…?

Dat werd dus testen, samen met nog een stel prachtige foto’s. Niet elke foto is immers even geschikt voor een omslag. Zo hebben we een foto van schorseneren in het boek die geweldig is, maar wel met het recept ernaast. Helemaal in zijn eentje was de reactie van een geconsulteerde vriendin: ‘Is dat een stapel haardhout’ (ja Joke, ontken het maar niet!) Elke man viel voor deze foto. En bijna elke vrouw. Wij vinden hem vooral zo mooi omdat ‘ie de inhoud van ons kookboek perfect symboliseert. Een beetje bonkig, landelijk zonder tuttig te zijn, maakbaar en zonder al te veel franje. Habemus omslag!

[photo: SOMMAI | shutterstock.com]

Recent Posts
Search By Tags

© Copyright 2018 Uitgeverij Aagje Blok

Follow Us
  • Twitter Classic
  • Facebook Classic
  • Pinterest App Icon
  • Twitter Clean