KOCH! in de Boekenweek 2016

March 13, 2016

 Zoals je misschien weet, is Duitsland dit jaar thema van de Boekenweek (onder het motto 'was ich noch zu sagen hätte'). Perfect natuurlijk voor KOCH! en we zijn er dan ook reuze druk mee. We trapten af in de mooie kookboekwinkel 63º in Tilburg, samen met wijnverkopers Henri Bloem die een mooi lijstje met wijnadviezen bij onze gerechten had gemaakt, en slagerij Lejeune, buurman van 63º. Lekkers mocht natuurlijk niet ontbreken: we hadden Bärentatzen, Kartoffeltorte en Traubenkuchen gebakken, er was perfect gekozen Wein en heerlijke Aufschnitt. Voor herhaling vatbaar!

 (© foto's Hans van der Valk) [MT]

 

 

Please reload

Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Twitter Classic
  • Facebook Classic
  • Pinterest App Icon
  • Twitter Clean
Please reload

Please reload