Aagje shopt: Leckeres aus Deutschland


Wij Aagjes komen best vaak in Duitsland, en storten ons dan in de supermarkt vol overgave op alle producten die we in Nederland niet kunnen krijgen. Rabarbersap, gemalen amandelen en hazelnoten, verse gist, allerlei soorten brood, en ga zo maar door. Maar een mens is niet altijd in de gelegenheid om naar Duitsland af te reizen, en soms heb je toch echt een Duits ingrediënt nodig. Vrees niet, hulp is nabij!

Op www.leckeresausdeutschland.nl vind je van alles en nog wat uit – de naam zegt het al – Duitsland. Niet alleen houdbaar spul zoals de fijne schoonmaakmiddelen van Frosch, maar ook gebak, allerhande ingrediënten en zelfs vers brood. Dus hup, iedereen met heimwee, Fernweh of hevige Duitslandwensen: op naar de webshop van Sandra! (en wij kunnen het weten, want tijdens de Duitse Dagen op de Veluwe stond zij er ook en hield ons met allerlei lekkers op de been. Die Franzbrötchen!)

[MT]

Recent Posts
Search By Tags

© Copyright 2018 Uitgeverij Aagje Blok

Follow Us
  • Twitter Classic
  • Facebook Classic
  • Pinterest App Icon
  • Twitter Clean