Culicadeaus!


Voor iedereen die zich alweer het hoofd breekt over Sint- en Kerstcadeaus: doe hier inspiratie op!

  1. Spaghettipan. Nee, niet gewoon een uit de kluiten gewassen pan die het vooral van de hoogte moet hebben, maar een langwerpig exemplaar. Slimpie! Hij meet 42 x 14,5 x 14,5 cm, is vaatwasmachinebestendig en geschikt voor alle hittebronnen. Anders is ‘ie ons wat te duur, maar deze beauty is nu in de aanbieding bij Oldenhof voor 29,95!

  2. Ons eigen kookboek! Ja, gevalletje van ‘wij-van-wc-eend-adviseren-wc-eend’, maar met ons boek heb je echt iets origineels te pakken. En als je het voor Sint schenkt, kan de ontvanger fijn vast Zimtsterne voor Kerst gaan oefenen!

  3. We hebben ooit geprobeerd Nessie in Loch Ness te spotten, maar die was die dag net even shoppen. Ofzo. Niet getreurd, je kunt Nessie nu gewoon in huis halen! We zijn zelf de trotse eigenaar van de grotere soeplepel-Nessie, maar ook deze babyvariant voor een kopje thee is geweldig. Te koop bij diverse cadeauwinkels, o.a. hier (€12,50): http://www.cadeau-cadeau.nl/baby-nessie-thee-ei.html

  4. My dining hell – Jay Rayner. Dit boekje verscheen in 2015 en is van de hand van de onvolprezen Jay Rayner, onder meer restaurantcritic van The Guardian. Zijn recensies zijn niet alleen hilarisch, maar ook buitengewoon scherp en beeldend geschreven. Dit kleine boekje bevat een aantal van zijn negatiefste recensies, want zoals hij zelf schrijft: ‘If there is one thing I have learnt it is that people like reviews of bad restaurants. No, scratch that. They adore them, feast upon them like starving vultures who have spotted fly-blown carrion out in the bush.’ Ideaal voor in de schoen, slechts 3,49 en o.a. te krijgen bij de blauwe bolle man.

  5. Weinig zo trendgevoelig als de culiwereld – eerst holde die achter paleo aan, nu moeten we opeens allemaal zuurkool in de kliko maken en bier in de garage. Sommige van die trends zijn idioot, andere zijn stiekem buitengewoon leuk. Daarom gaan wij retro – want zooo 2014 – en roepen: rookoventje! Met een klein exemplaar kom je al een heel eind, en je kunt de gekste combinaties bedenken: in thee gerookte zalm, hickory-bietjes, op eiken gerookte forel, echt de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij vonden dit leuke instapmodel voor 35,- bij rookovens online [MT]

Recent Posts
Search By Tags

© Copyright 2018 Uitgeverij Aagje Blok

Follow Us
  • Twitter Classic
  • Facebook Classic
  • Pinterest App Icon
  • Twitter Clean