Sites waarvoor je ons wakker mag maken


www.italiaanskokenmetantoinette.nl

Antoinette is een Nederlandse die in Italië woont en over eten en kookboeken blogt. Ze richt zich helemaal op de Italiaanse keuken en huivert van langsvliegende trends (‘Ik volg de seizoenen en mijn neus maar geen trends. Op mijn blog vind je dus ook al geen glutenvrije cupcakes, superfoods, overnight oats of pulled pork’). Alleen daarom al een applaus waard. Haar opmerkingen over de Duitse keuken moet je natuurlijk wel even negeren… Op ons lijstje voor dit weekend: tagliatelle met tomaat, grappa, saffraan en room. Nardini, brace yourself!

• voor een sereen moment: http://photisserie.de

gewoon heel heel mooi….

www.greatbritishchefs.com Mensen vragen vaak waar wij inspiratie vinden, en komen dan aanzetten met alle trendy boeken van dat moment. Die kunnen inderdaad reuze interessant zijn, maar soms worden we die eenheidsworst een beetje moe… Liever kijken we dan naar Engeland of Duitsland, en een van de mooiste sites is deze. Je vindt er prachtige foto’s, gedegen recepten, informatie over onbekende specialismen als ‘de noordelijke keuken van Noorwegen’ en je bent gelijk weer bijgepraat over alle ontwikkelingen in Brits culiland. Aanrader!

www.boredpanda.com/category/food/ Gewoon kijken en grinniken.

www.kitchentablenote.com/category/kochenessenundtrinken/: prachtig Duitstalig blog over eten, reizen, design en Wenen. Wat wil een mens nog meer?

• nog een Duitstalig blog, http://fraeulein-klein.blogspot.nl

Fräulein Klein is inmiddels een bekende naam in Duitsland, en terecht. Ze bedenkt heerlijke recepten, net even out of the box zonder te extreem te worden, werkt ze goed uit en fotografeert ook nog eens geweldig. Het zijn voornamelijk zoete (bak)recepten, maar is dat erg? Precies.

• Engels, maar heel internationaal georiënteerd: http://anneskitchen.co.uk Leuke recepten, prettige site, en alles is buitengewoon goed na te maken.

[MT]

© foto: Nikolaev Mikhail | Shutterstock

Recent Posts
Search By Tags

© Copyright 2018 Uitgeverij Aagje Blok

Follow Us
  • Twitter Classic
  • Facebook Classic
  • Pinterest App Icon
  • Twitter Clean