Aagjes Culi Kerst Cadeaus


Op zoek naar een culicadeautje voor vriend of familie – of jezelf? Zoek niet verder: hier onze tips voor in of onder de boom!

  1. Spruitjessloffen! Voor de echte liefhebber (of hater): heerlijk zachte pantoffels voor een heuse sprout pout. Je vindt ze bij Next voor €12

  2. Om vampieren op een afstandje te houden: een knoflookbol voor in de boom! Je kunt natuurlijk ook een echte erin hangen, maar deze is langer houdbaar en glanst nog ook; €8,99 bij Sissy Boy (ze hebben ook een prachtige bijpassende rode ui!)

  3. Voor alle hipsters die zelfs met kerst niet zonder kunnen: een avocado voor in de boom. Gelijk ook (natuurlijk) de duurste van het stel: voor €15 bij het onvolprezen Anthropologie (sowieso een geweldige site voor cadeaus!)

  4. Bij de Bijenkorf kun je dit jaar helemaal losgaan op culinaire kerstboomversieringen. Van sushi tot de hoogsteigen Bijenkorfbombe, voor koekjes-, kreeft-, koffie- of bierliefhebbers. Deze twee kosten €10,95 (per stuk hè, het is wel de Bijenkorf)

  5. Deze zilveren sardines zijn in werkelijkheid… chocolaatjes. In een prachtig doosje, en eigenlijk te mooi om op te eten. Je koopt ze bij Seasalt Cornwall, een Engelse site met allerlei fijne kleren voor als je aan de Cornish kust woont – of in Nederland. Denk: stevige regenjassen en lekker warme schoenen. Ze hebben ook de mooiste sokken, en koop dan gelijk een van hun fijne juten boodschappentassen: het ideale maatje voor wat snelle boodschappen tussendoor. Wij gebruiken niets anders meer! [MT]

Recent Posts
Search By Tags

© Copyright 2018 Uitgeverij Aagje Blok

Follow Us
  • Twitter Classic
  • Facebook Classic
  • Pinterest App Icon
  • Twitter Clean