Culishoppen – ZOMER!

Met de zomer in het hoofd kwamen we online weer 5 leuke culi-hebbedingen tegen.

1. Zoku Fish Pop Maker. Deze ijsjesmakerset bestaat uit zes sticks met leuke onderzeefiguren: vul de octopus, haai, duiker of kogelvis met een lekkernij – limonade, smoothie, drinkyoghurt –, plaats de Fish Pop Maker in de vriezer en klaar. Nog leuker: tijdens het eten komt het skelet tevoorschijn! Op Fonq.nl nu in de aanbieding voor 20,50 euro per 6

2. Mini houtskoolbarbecue. Niet iedereen heeft plek of geld voor zo'n groot groen ei, dus wat te denken van deze compacte barbecue? Gemakkelijk voor op het balkon, terras of bij een picknick. Met de ventilatiesleuven krijg je altijd de juiste gaartemperatuur.

Te koop op Lidl.nl in groen of grijs voor 39,99

3. De limotap. Heel erg in op dit moment: zelf limonade of sapjes maken en bij een feestje tappen uit je eigen limotap! Op veel plekken te koop; dit joekel van 3 liter kwamen we tegen bij Xenos. Vul 'm met limonade en mooie vruchten of water met munt en citroenschijfjes, en geniet van de zomer! Alleen geschikt voor koude dranken.

Voor wie geen fysieke winkel meer in de buurt heeft, hij is online te bestellen op Xenos.nl voor 4,99

4. Stoned Marble Rocks. Koel je drankje uit de limotap of een zomerse cocktail met deze herbruikbare ijsblokjes van Stoned. Deze marmeren Rocks leg je vooraf in de vriezer, waarna ze langdurig jouw favo drankje koelen. Ze zien er stoer uit, wij denken...VADERDAG?!

Op Fonq.nl te koop voor 17,50 (set van 10)

5. Een insect op je koelkast. Ze horen helaas bij de zomer: muggen en mieren. Maar deze zijn wel heel leuk: koelkastmagneten! De handgemaakte magneten lijken sprekend, alleen wat groter... [LT]

Op cadeau.nl voor 10,95 per 4

Recent Posts
Search By Tags

© Copyright 2018 Uitgeverij Aagje Blok

Follow Us
  • Twitter Classic
  • Facebook Classic
  • Pinterest App Icon
  • Twitter Clean