bruna-branco-IK2ep3jMnHA-unsplash.jpg

in de pers

         'Ik heb nooit meer aan dit ritueel gedacht tot ik onlangs Back! Het Duitse bakboek van Marijne en Liesbeth Thomas (Uitgeverij Aagje Blok, 25 euro) onder ogen kreeg. Dankzij deze zusjes heeft de Duitse keuken een welverdiend eerbetoon gekregen. Zoals zijzelf zeggen: van Bienenstich tot Zwiebelkuchen. Ik nam onmiddellijk deze melancholieke afslag, maar de baksels van onder anderen schoonmoeder Hannelore en Onkel Ecki zijn een heerlijk stuk culinair erfgoed en het proberen meer dan waard.'

Marie Louise Schipper, Volkskrant en www.marielouiseschipper.nl

 

         'Zodra ik een nieuw kookboek heb pak ik een stuk papier en telkens als ik een recept zie dat mijn aandacht trekt scheur ik een stukje papier af en leg dat tussen de bladzijden. Toen ik Back! Het Duitse bakboek. Van Bienenstich tot Zwiebelkuchen in handen kreeg scheurde ik het ene stukje papier na het andere af. Toen kwam ik tot de conclusie dat papiertjes leggen niet nodig was, want elk recept in dit boek spreekt me aan. Zowel de zoete als de hartige, zo’n 75 in totaal.'

Joke Boon, op boonappetit.nl 

        'Ik vind BACK! een dikke aanrader voor de (thuis)bakkers onder ons!' 

Shyama Hopman, www. shyamaculinair.nl

'Ik ben fan van de Duitse keuken. Daarom kon na het geweldige ‘Koch!’ ook de opvolger ‘Back!’ niet in mijn collectie ontbreken. De zusjes Marijne & Liesbeth Thomas zijn er wederom in geslaagd een boek te maken waaruit ik bijna alles wel wil maken.

Anne-Marie Otter op www.myhappykitchen.nl


       Op 10 mei 2019 waren we te gast bij Mangiare!

Terugluisteren kan hier: www.nporadio1.nl

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

 

 

 

 

     Trouw over KOCH! Vegetarisch:

'De recepten in Koch! vegetarisch zijn gemakkelijk te maken en heel geschikt voor al die mensen die minder vlees, vis of gevogelte

willen eten.

       'Ik was dan ook blij verrast met dit kookboek wat mij de kans geeft om herinneringen op te halen door oude vertrouwde gerechten te maken op een hedendaagse manier.' 

 

Heidi op Hebban.nl

 

 

BACK! Het Duitse bakboek in het tijdschrift Landidee:

‘Back! is er voor als je nog snel een cake wil bakken voor onverwacht bezoek, of die taart wil namaken die op vakantie zo lekker was.'

Onze Duitse recepten in de Vrouw-bijlage van de Telegraaf... 

KOCH! Duitse keuken anno nu in de Hallo Jumbo!

KOCH! Duitse keuken anno nu in het Duitslandmagazine:

‘De bereidingswijze van de gerechten is duidelijk beschreven en de foto’s doen het water in je mond lopen. Al met al is dit kookboek een echte aanrader!’

  • Black Pinterest Icon
  • Black Facebook Icon
  • Twitter
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon

© 2020 Uitgeverij Aagje Blok