Aagje BlokOct 12, 2023Aagje maakt: Rettichcarpaccio met walnotenHet is vandaag Nationale Groente- en Fruitdag en daarom maar eens een recept uit ons boek Koch! De Duitse Vegetarische Keuken, met...
Aagje BlokJan 12, 2022Aagje maakt... Graupenrisotto (oftewel risotto van gort)Voor wie het nieuwe jaar is begonnen met goede voornemens zoals ‘minder vlees eten’ hebben we een recept voor een vegetarische risotto....
Aagje BlokNov 18, 2020Bietenkoekjes met yoghurtdipDeze week is het de ‘Week van de smaak’. Nou is het bij ons altíjd de week van de smaak, maar goed, kennelijk is het nodig om er...
Aagje BlokOct 28, 2020Aagje bakt: ZwiebelkuchenWe bakken vandaag een klassieke Duitse Zwiebelkuchen, maar dan vegetarisch. Natuurlijk met karwij, en wat kerstomaatjes om het net iets...
Aagje BlokSep 2, 2020SpätzleDe meeste Nederlanders kennen Spätzle als loodzwaar gerecht tijdens de wintersport. Dat loodzware zit ‘m vooral in de bergen kaas die...
Aagje BlokAug 26, 2020Frankfurter soßeBij al dit warme weer is Frankfurter Soße een ideaal gerecht: fris, snel klaar en ook nog eens vegetarisch. Het is een echte Duitse...
Aagje BlokJan 8, 2020We maken Sellerieschnitzel uit Veggie!Enige tijd geleden wond ik me nogal op, omdat Ronald Giphart ergens in Duitsland het mutsigste tijdschrift had gekocht dat hij kon...