Aagje BlokOct 28, 2020Aagje bakt: ZwiebelkuchenWe bakken vandaag een klassieke Duitse Zwiebelkuchen, maar dan vegetarisch. Natuurlijk met karwij, en wat kerstomaatjes om het net iets...
Aagje BlokSep 12, 2020BärentatzenBärentatzen is een ander woord voor berenvoeten. Een goed berenvoetje is een beetje krokant aan de buitenkant en heerlijk zacht van...
Aagje BlokSep 2, 2020SpätzleDe meeste Nederlanders kennen Spätzle als loodzwaar gerecht tijdens de wintersport. Dat loodzware zit ‘m vooral in de bergen kaas die...
Aagje BlokAug 26, 2020Frankfurter soßeBij al dit warme weer is Frankfurter Soße een ideaal gerecht: fris, snel klaar en ook nog eens vegetarisch. Het is een echte Duitse...
Aagje BlokJun 3, 2020BienenstichToen ons eerste kookboek, KOCH! Duitse keuken anno nu, uitkwam, werd ons vaak gevraagd: waarom staat er geen Bienenstich in? Nou… heel...
Aagje BlokJan 8, 2020We maken Sellerieschnitzel uit Veggie!Enige tijd geleden wond ik me nogal op, omdat Ronald Giphart ergens in Duitsland het mutsigste tijdschrift had gekocht dat hij kon...
Aagje BlokSep 25, 2019Bloemkool-kikkererwtensoep uit LeckerAagje heeft uiteraard een aantal abonnementen op culi-tijdschriften, en een van de favorieten is wel het Duitse tijdschrift Lecker. Het...