Aagje BlokJan 7, 2020We maken Sellerieschnitzel uit Veggie!Enige tijd geleden wond ik me nogal op, omdat Ronald Giphart ergens in Duitsland het mutsigste tijdschrift had gekocht dat hij kon...
Aagje BlokDec 19, 2019Kräutersuppe, uit: AlpenkücheAfgelopen weekend in Duitsland scoorde Aagje bij supermarkt Netto een klein, maar heel leuk kookboekje: Alpenküche, Genießen wie in den...
Aagje BlokDec 17, 2019ChocoladesalamiNee, dit is niet een vieze combinatie van vlees en chocola – dit is chocola vermomd als salami. Waarom? Niemand die het weet, maar het is...
Aagje BlokDec 1, 2019Maak zelf marsepein!Sinterklaas is in aantocht. En hoe leuk is het om voor Sinterklaasavond zelf lekkers te maken? Een recept voor kruidnootjes gaven we je...
Aagje BlokNov 20, 2019Makkelijke curryDeze heerlijke curry maak je in een handomdraai. Het lijkt een hele lijst ingrediënten, maar waarschijnlijk heb je het meeste gewoon in...
Aagje BlokOct 11, 2019Kookboekcuriosa: Liberace c.s.Wij Aagjes zijn dol op rare kookboeken – veelal wat ouder, reuze retro of ronduit absurd. Helaas bezitten we deze kunstwerkjes niet...
Aagje BlokSep 25, 2019Van Braadpandiner tot Bebogeen: bestaat Smac eigenlijk nog?Iedereen kent ze wel, van die producten die je vroeger at (of juist niet – de buurkinderen kregen het wel en jij niet!) en die je niet...
Aagje BlokSep 24, 2019Bloemkool-kikkererwtensoep uit LeckerAagje heeft uiteraard een aantal abonnementen op culi-tijdschriften, en een van de favorieten is wel het Duitse tijdschrift Lecker. Het...
Aagje BlokSep 17, 2019Traubenkuchen | DruiventaartMomenteel breek je figuurlijk je nek over de druiven. Wat je met al dat lekkers kunt? Wij maken er steevast deze heerlijke Duitse...
Aagje BlokSep 1, 2019We testen: Radlerkwarktaart van homemadeJa, wij Aagjes hebben wat over voor de medemens: we testen taart uit een pak. Nou zullen veel mensen dat als een halve doodzonde zien,...
Aagje BlokAug 13, 2019Vooral meenemen van vakantie!Ga je op vakantie naarDuitsland? Breng dan ook eens een bezoekje aan een markt, supermarkt, bakker, slager etcetera voor een van deze...
Aagje BlokMay 8, 2019TutkookboekenAagje is dol op oude kookboeken, en gelukkig vangen we regelmatig prachtige exemplaren die de tijd – en opruimrondes – hebben weten te...
Aagje BlokJan 10, 2019Van Braadpandiner tot Bebogeen: bestaat De sneeuwster nog?Iedereen kent ze wel, van die producten die je vroeger at (of juist niet – de buurkinderen kregen het wel en jij niet!) en die je niet...
Aagje BlokApr 6, 2018Van braadpandiner tot bebogeen – bestaat dat eigenlijk nog?Iedereen kent ze wel, van die producten die je vroeger at (of juist niet – de buurkinderen kregen het wel en jij niet!) en die je niet...
Aagje BlokJan 27, 2018Van braadpandiner tot bebogeen – bestaat Saroma eigenlijk nog?Iedereen kent ze wel, van die producten die je vroeger at (of juist niet – de buurkinderen kregen het wel en jij niet!) en die je niet...
Aagje BlokOct 8, 2017Van braadpandiner tot bebogeen – bestaat Bourbon eigenlijk nog?Iedereen kent ze wel, van die producten die je vroeger at (of juist niet – de buurkinderen kregen het wel en jij niet!) en die je niet...
Aagje BlokSep 13, 2017Van braadpandiner tot bebogeen – bestaan pilchards eigenlijk nog?Iedereen kent ze wel, van die producten die je vroeger at (of juist niet – de buurkinderen kregen het wel en jij niet!) en die je niet...
Aagje BlokMar 16, 2017Van braadpandiner tot bebogeen – bestaat dat eigenlijk nog?Iedereen kent ze wel, van die producten die je vroeger at (of juist niet – de buurkinderen kregen het wel en jij niet!) en die je niet...
Aagje BlokFeb 24, 2017Van braadpandiner tot bebogeen – bestaat dat eigenlijk nog?Iedereen kent ze wel, van die producten die je vroeger at (of juist niet – de buurkinderen kregen het wel en jij niet!) en die je niet...